• Natuurlijk spelen
  • Lange levensduur
  • Project op maat

Zes redenen voor Sik-holzⓇ

ZES REDENEN VOOR SIK-HOLZⓇ

We interesseren ons voor een beter en vrij spel!

Al meer dan 30 jaar verzamelen we ervaringen uit theorie en praktijk, om de fysieke en emotionele behoeften van alle mensen beter te kunnen begrijpen. Deze passen we toe in de verdere ontwikkeling van onze speelruimteconcepten.

 

We leveren alles uit eigen hand

Bij ons bevinden zich alle gebieden onder 1 dak – van voorbereiding in ontwerp tot uitwerking in constructie-berekeningen en tekeningen en de uiteindelijk productie en montage van de speeltoestellen.

 

We zijn individueel en creatief!

Een individuele vormgeving van speeltoestellen vereist een rijkdom aan ideeën, een hoge flexibiliteit en de creativiteit van onze medewerkers. De gecreëerde originaliteit in design en kleur willen we behouden door rekening te houden met traditionele vormen, procedures en kennis.

 

We staan voor veiligheid en kwaliteit!

Een zeer hoge maat aan vormgevende kwaliteit, stevige ambachtelijke kunst, houdbaarheid, stabiliteit en veiligheid conform de EN1176 van onze toestellen is voor ons heel belangrijk. In alle bedrijfsonderdelen is het kwaliteitssysteem ISO9001 vast geëintegreerd.

 

We denken toekomstgericht en handelen duurzaam!

We zijn in het bezit van het Brandenburg milieu certificaat. In alle bedrijfstakken trachten we duurzaam te werken. We leiden jongeren op tot 4 verschillende beroepen en zetten ons in voor democratie en een multiculturele samenleving.

 

We handelen volgens faire concurrentieprincipes!

Onze wereld biedt voor ieder wat wils. Voor ons is het belangrijk om altijd eerlijk, competent en klantgericht te handelen. Dit uit zich in onze duurzame relaties en betrouwbaarheid bij onze klanten.

Copyright © 2024 Acacia-Robinia Nederland BV | Privacyverklaring