• Natuurlijk spelen
  • Lange levensduur
  • Project op maat

Wie we zijn

Acacia-Robinia houten speeltoestellen?
Robinia houten speeltoestellen, dát is waar het bij Acacia Robinia om draait. Wij leveren een compleet assortiment hardhouten speeltoestellen van het Duitse merk SIK-Holz. Van schommels en veerelementen tot complete speelsculpturen, -kastelen en klimtorens. U kunt bij ons terecht voor zowel het ontwerp en de realisatie, als de plaatsing en inspectie van de speeltoestellen.

Onze producten worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Robinia hout. De houtsoort is uitermate geschikt voor toepassing in bijzondere speeltoestellen. Niet alleen vanwege de hoge mate van duurzaamheid, maar ook vanwege het geheel eigen karakter dat Robinia hout speeltoestellen geeft. Denk aan onregelmatigheden in de groei, robuuste takken en prachtige wortels. De speelelementen van Acacia Robinia worden voornamelijk handmatig geproduceerd, waarbij veel aandacht is voor het individuele karakter van het product. Alle speeltoestellen zijn voorzien van een keuringscertificaat, afgegeven door een erkende keuringsinstantie.

Speeltoestellen op maat
Naast het uitgebreide assortiment speel- en klimelementen, levert Acacia-Robinia tevens speeltoestellen op maat. Een optie die geen hoge kosten voor ontwerp en realisatie met zich meebrengt. Dat bewijzen wij maar al te graag. In ons project overzicht ziet u een kleine greep uit onze maatwerk projecten.

De speeltoestellen van Acacia-Robinia zijn een aanwinst voor iedere speelplaats. Van speeltuin tot woonwijk, van schoolplein tot speelbos. Zoek het speeltoestel van uw keuze in het uitgebreide productoverzicht of vraag hier uw catalogus aan. Wilt u meer informatie over de speeltoestellen van Acacia-Robinia? Of heeft u interesse in een gesprek met een van onze specialisten? We komen graag bij u langs om, geheel vrijblijvend, uw vragen en wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via tel. +31 (0)76 503 60 37.

Copyright © 2020 Acacia-Robinia Nederland BV | Privacyverklaring