• Natuurlijk spelen
  • Lange levensduur
  • Project op maat

Vijf redenen voor Sik-holzⓇ

VIJF REDENEN VOOR SIK-HOLZⓇ

 

Wij interesseren ons voor een beter en vrij spel!

Wij weten dat kinderen plezier willen beleven.

Bovendien zijn de meeste uiteenlopende conditionele, constitutionele, sociale en psychologische voorwaarden belangrijk om een optimale bijdrage te garanderen voor de gezondheids- en persoonlijkheidsontwikkeling van het kind.

Decennialang  verzamelen we ervaringen uit theorie en praktijk om beweging, spelbehoefte, spelwaarde, lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van kinderen beter te kunnen begrijpen. Deze gebruiken we voor de verdere ontwikkeling en optimalisering van onze speelruimteconcepten.

 

   ➠ We werken individueel en creatief!

Een individuele vormgeving van speeltoestellen vereist een rijkdom aan ideeën, een hoge flexibiliteit en de creativiteit van onze medewerkers.

De gecreëerde originaliteit in design en kleur willen we behouden door rekening te houden met traditionele vormen, procedures en kennis.

 

We staan voor veiligheid en kwaliteit!

Een zeer hoge maat aan vormgevende kwaliteit, stevige ambachtelijke kunst, houdbaarheid, stabiliteit en veiligheid van onze toestellen is voor ons heel belangrijk. 

Het robiniahout is hiervoor ideaal. Onze prestatie en verbintenis tonen we niet alleen aan met overeenkomstige certificaten, maar ook met elke nieuwe uitdaging

in het ontwerpen van een nieuwe speelruimte, bij de montage, het onderhoud en de verzorging.

We handelen volgens faire concurrentieprincipes!

Onze wereld biedt voor ieder wat wils.

Dat vinden we goed en we zijn tolerant ten opzichte van onze concurrenten. Voor ons is het belangrijk om altijd eerlijk, competent en klantgericht te handelen.

Dit uit zich in onze duurzame relaties met en onze betrouwbaarheid bij onze klanten.

 

We spannen ons in voor de rechten van kinderen en de jeugd.

Om op een nieuwe ecosociale omgeving te reageren en proactief mede te kunnen vormgeven, moet men toekomstgericht en milieuvriendelijk handelen,

alsook duurzaam economisch handelen. Wij zijn overeenkomstig gecertificeerd met het milieulabel, volgen de voorschriften van FSCⒸ, het verantwoord bosbeheer,

en stimuleren jonge mensen. We engageren ons maatschappelijk met onze partners voor democratie, multiculturele waarden en tonen globale verantwoordelijkheid.

 

 

Copyright © 2020 Acacia-Robinia Nederland BV | Privacyverklaring