• Natuurlijk spelen
  • Lange levensduur
  • Project op maat

Fleur uw schoolplein, speelbos of speelweide op met Sik Holz houten speelelementen

Oriënteert u zich op speelplaats inrichting en de mogelijkheid van houten speelelementen voor uw schoolplein, speelweide, speelbos, buitenschoolse opvang of kinderdagverblijf? En zoekt u hiervoor een hoogwaardige fabrikant van houten speeltoestellen? Dan is Acacia Robinia wellicht de houten speelelementen leverancier die u zoekt. Acacia Robinia is dé speeltoestel specialist als het gaat om duurzame houten speelelementen voor de openbare ruimte. Houten speelhuizen, zand- en waterspelen, klimrekken, kabelbanen en klimpalen zijn slechts enkele voorbeelden van de robuuste hardhouten speeltoestellen die op maat gerealiseerd kunnen worden.

Een speelplaats inrichten is niet iets wat u ‘even’ doet. Het bepalen van de geschikte zand- en waterspelen, houten speelhuizen en andere houten speelelementen vereist de nodige sinecure. De speelplaats inrichting van een schoolplein of buitenschoolse opvang zal er anders uitzien dan houten speeltoestellen op een kinderdagverblijf. Een speelplaats inrichten in een speelbos of op een speelweide stelt ook weer andere eisen aan de robuuste hardhouten speeltoestellen. In Acacia Robinia vindt u een speeltoestel specialist die niet alleen houten speelelementen levert en u adviseert bij uw speelplaats inrichting, maar ook speeltoestellen op maat ontwerpt. Dit doet Acacia Robinia in samenwerking met Sik Holz, een gerenommeerde fabrikant van houten speeltoestellen.

Van speelsculpturen en zand- en waterspelen tot speelhuizen, klimrekken en kabelbanen
De Duitse fabrikant van houten speeltoestellen, Sik Holz, staat bekend om haar robuuste hardhouten speeltoestellen op maat. De houten speelelementen worden voornamelijk handmatig geproduceerd, met aandacht voor het unieke karakter van het product. Veiligheid van de speelplaats inrichting staat daarbij voorop. Voorbeelden van houten speelelementen en speelplaats inrichting van Sik Holz zijn onder meer houten speelhuizen, zand- en waterspelen, klimrekken, klimpalen en kabelbanen.

Robuuste hardhouten speeltoestellen op maat
In alle speel landschappen kan zonder moeite een extra glijbaan, schommel, kabelbaan of klimpaal worden geïntegreerd. Op die manier stelt u, in samenspraak met onze speeltoestel specialisten, een geheel eigen speelcombinatie voor uw schoolplein, kinderdagverblijf, speelweide of speelbos samen. Want dát is waar Sik Holz in uitblinkt, het realiseren van houten speeltoestellen op maat! Voor een volledig overzicht van de robuuste hardhouten speeltoestellen van deze fabrikant van houten speeltoestellen kijkt u in onze houten speelelementen catalogus op de site.

Prijzen houten speelelementen
Als fabrikant van houten speeltoestellen, ontwerpt Sik Holz houten speeltoestellen op maat, zonder veel extra kosten. De prijzen van speeltoestellen op maat zijn zeer reeël, zeker gezien de hoogwaardige kwaliteit van de robuuste hardhouten speelelementen. Robinia houten speelelementen en klimrekken zijn dan ook zeker het overwegen waard, wanneer u besluit de speelplaats inrichting van uw speelbos, kinderdagverblijf, schoolplein, buitenschoolse opvang of speelweide te vervangen of nieuw te realiseren. Een speelplaats inrichten wordt met speeltoestel specialist Acacia Robinia en fabrikant van houten speeltoestellen Sik Holz een fluitje van een cent.

Laat uw speelplaats inrichten door de Brabantse speeltoestel specialist
Wilt u uw schoolplein, de buitenruimte van het kinderdagverblijf of uw buitenschoolse opvang speelplaats inrichten met houten speelelementen van Acacia Robinia? En profiteren van de vele voordelen van Sik Holz robuuste hardhouten speeltoestellen? Neem dan eens contact op met uw speeltoestel specialist via tel. 076-5036037 of stuur een e-mail naar info@acacia-robinia.nl.

Copyright © 2024 Acacia-Robinia Nederland BV | Privacyverklaring