• Natuurlijk spelen
  • Lange levensduur
  • Project op maat

Thematisering

Thematisering is er in meerdere soorten en maten. Van enkel een verbluffend decor tot een volledige interactieve omgeving. Een park kan zich door middel van thematisering onderscheiden van zijn of haar concurrenten en daardoor meer bezoekers trekken.

Een goede thematisering vertelt eigenlijk een verhaal aan de bezoeker. Middels een zo geheten storyline (welke dient als kapstok) nemen wij de klant mee en zijn we in staat om iedere speelplaats om te toveren naar een unieke ervaring. Een thematische omgeving zal de bezoeker zijn verblijf en vooral het spelen zelf intenser laten voelen en ervaren.

Spelen met interactie en beleving zijn binnen de thematisering dan ook veel gehoord. Een wens welke vaak als aanvulling wordt gevraagd op het conventionele spelen. Acacia-Robinia vertaalt die wens van ontwerp tot realisatie, in goed overleg met de klant en vooral kijkend naar beschikbare budget en de doelgroep(en).

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat middels onze specialistische kijk ook uw park uitgroeien tot een totale beleving.

Copyright © 2024 Acacia-Robinia Nederland BV | Privacyverklaring