• Natuurlijk spelen
  • Lange levensduur
  • Project op maat

Robinia speeltoestellen in de openbare ruimte, dat is natuurlijk spelen op haar best!

Natuurlijk spelen is een must voor ieder kind. Bijzondere speeltoestellen, waaronder Robinia houten speeltoestellen, bevorderen dat. Robinia speeltoestellen zijn bijzondere, duurzame houten speeltoestellen die een kind de nodige uitdaging bieden. Een van de leveranciers op het gebied van duurzame houten speeltoestellen t.b.v. de openbare ruimte in Nederland is Acacia Robinia. Met houten speeltoestellen van de Duitse fabrikant Sik Holz biedt Acacia Robinia hoogwaardige hardhouten speeltoestellen voor gemeenten, organisaties en overheidsinstanties in heel Nederland. Wij leveren onze Robinia houten speeltoestellen zowel in Noord Brabant, Limburg, Gelderland en Utrecht, als in Zeeland, Zuid en Noord Holland, Overijssel en elders in Nederland.

Acacia Robinia houten speeltoestellen zijn te vinden door heel Nederland. Niet verwonderlijk, Acacia Robinia levert al ruim 15 jaar Robinia houten speeltoestellen in Nederland. Het gaat daarbij om duurzame houten speeltoestellen voor de openbare ruimte, zoals parken, schoolpleinen, buurtspeeltuinen etc. Uiteraard staat ‘natuurlijk spelen’ daarbij voorop. Natuurlijk spelen kinderen maar wat graag op speeltoestellen in de openbare ruimte. Echter, een bijzonder houten speeltoestel spoort dat ‘natuurlijk spelen‘ nog meer aan. Bovendien verwijst ‘natuurlijk spelen‘ ook naar de herkomst van het speeltoestel. Zeker in deze tijd ontkomt u er als instantie of onderneming niet aan duurzame houten speeltoestellen te plaatsen. Robinia houten speeltoestellen zijn duurzaam, onderhoudsarm en bovendien bijzonder. Houten speeltoestellen met oog voor kind én milieu.

Duurzame houten speeltoestellen van Sik Holz
De duurzame houten speeltoestellen van Acacia Robinia zijn houten speeltoestellen van het Duitse merk Sik Holz. Het hout waarmee Sik Holz houten speeltoestellen maakt is afkomstig uit goede en duurzaam beheerde bossen. Het duurzame hout is uitermate geschikt voor bijzondere speeltoestellen in de openbare ruimte in Nederland. Niet alleen omdat Robinia de enige Europese houtsoort met duurzaamheidsklasse I is, maar ook omdat de onregelmatigheden in de groei, de takken en de wortels de robinia houten speeltoestellen een geheel eigen karakter geven.

Bijzondere speeltoestellen in alle soorten en maten
Acacia Robinia houten speeltoestellen biedt een groot en uiteenlopend aanbod robinia houten speeltoestellen en parkmeubilair. Het gaat dan om duurzame houten speeltoestellen als klimtorens, speelcombinaties en speellandschappen, maar ook om bijzondere speeltoestellen met glijbanen, schommels, zand- en waterspelen. Natuurlijk spelen kinderen graag op hun eigen manier. Het plaatsen van robinia hard houten speeltoestellen in de openbare ruimte levert daaraan een wezenlijke bijdrage. Met de natuurlijke uitstraling en het unieke design van elk bijzondere speeltoestel worden de kinderen uitgedaagd hun eigen spel vorm te geven. Natuurlijk spelen pur sang.

Speeltoestellen in de openbare ruimte duurzaam, maar niet duur!
De bijzondere, duurzame houten speeltoestellen van Acacia Robinia zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardig producten tegen een reële prijsstelling. Bij het ontwerpen van speeltoestellen voor de openbare ruimte zetten onze designers hun volledige knowhow in om van elk robinia houten speeltoestel een bijzonder speeltoestel te maken. Het is onze uitdaging om elke project om te zetten in een creatieve speelplaatswereld. Een wereld waarin natuurlijk spelen de boventoon voert, met bijzondere robinia houten speeltoestellen waarin elk kind zijn/haar fantasie kwijt kan.

Robinia houten speeltoestellen in uw openbare ruimte?
Heeft u interesse in de duurzame houten speeltoestellen van Acacia Robinia? Of wilt u meer weten over Acacia Robinia, de verschillende houten speeltoestellen en de mogelijkheid van speeltoestellen in uw openbare ruimte? Neemt u dan contact op met onze speeltoestel specialisten in Wagenberg (Noord Brabant) via tel. 076 – 5 036 037 of per mail via info@acacia-robinia.nl.

Copyright © 2024 Acacia-Robinia Nederland BV | Privacyverklaring