• Natuurlijk spelen
  • Lange levensduur
  • Project op maat

FSC® houten speeltoestellen voor basisscholen, speeltuinen en gemeente parken

Een goed speeltuin ontwerp valt of staat bij de keuze van geschikte, en veilige, speeltuin toestellen. Professionele speeltoestellen, liefst FSC® houten speeltoestellen, die de inrichting van uw speeltuin ten goede komen. Bent u, als gemeente, school of instelling, op zoek naar een leverancier van speeltoestellen? Dan zit u bij Acacia Robinia Nederland goed! Als leverancier van speeltoestellen op maat, beschikken wij over een groot aanbod professionele, veilige speeltoestellen. Al onze speeltuin toestellen, geproduceerd door het gerenommeerde merk SIK-Holz, zijn geschikt voor uiteenlopende speeltuin ontwerpen en desgewenst verkrijgbaar met FSC® (vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten, FSC®-C016391).

Acacia-Robinia helpt u graag bij de inrichting van uw speeltuin, park of speelplaats. Of u nu een speelkasteel of complete speelburcht zoekt, of de voorkeur geeft aan een glijbaan, schommel of uitdagend klimtoestel voor een basisschool speelplaats, buurt speeltuin of gemeente park… In onze catalogus vindt u een volledig overzicht van onze Robinia hardhouten speeltoestellen. Als leverancier van speeltoestellen voor een brede doelgroep (basisscholen, parken, speelplaatsen, speeltuinen, gemeenten), kunt u bij ons ook terecht voor professionele speeltoestellen voor minder validen. Onze speeltuin toestellen zijn stuk voor stuk gecertificeerde, veilige speeltoestellen. Met name op het gebied van speeltoestellen voor kinderen is het van groot belang dat de veiligheid gegarandeerd is.

Veilige en professionele speeltoestellen voor de openbare ruimte
Naast ‘besloten’ speelplaatsen, zoals pleinen van basisscholen, kinderopvang centra en instellingen voor gehandicapten, realiseert Acacia-Robinia speeltuin ontwerpen voor de openbare ruimte, zoals buurt speelplaatsen, speeltuinen en parken. Daarbij fungeert Acacia-Robinia niet alleen als leverancier van speeltoestellen, maar ook als adviseur en ontwerper. Onze specialisten beschikken over de kennis en ervaring om u optimaal te adviseren bij de inrichting van uw speeltuin en de keuze van professionele speeltoestellen.

Speelburcht, speelkasteel of groot klimtoestel?
Waar op de ene speelplaats een glijbaan, schommel of klimtoestel al voldoende is, kan in een park worden uitgepakt met een heuse speelburcht. Een speelkasteel met meerdere verdiepingen en, eventueel, een glijbaan, schommel en meerdere klauter- en klimtoestellen. Een nieuwe speeltuin ontwerpen met veilige speeltoestellen en uitdagende klautermogelijkheden is een creatief proces. Bekijk hier de resultaten van gerealiseerde speeltuin ontwerpen in Nederland of bekijk in de catalogus van onze professionele speeltoestellen voor speelplaatsen bij basisscholen, gemeente parken, speeltuinen en andere speelgelegenheden.

Leverancier van speeltoestellen voor basisscholen, parken en buurt speelplaatsen
Zoekt u speeltuin toestellen voor een nieuwe buurt speeltuin? Veilige speeltoestellen voor gehandicapten? Professionele speeltoestellen voor basisschool leerlingen of klimtoestellen voor het gemeente park? Acacia-Robinia helpt u graag uw speeltuin optimaal te ontwerpen. Voor de meest duurzame inrichting van uw speeltuin of speelplaats neemt u contact op met Acacia-Robinia, dé leverancier van veilige speeltoestellen in Nederland. U kunt ons telefonisch bereiken via tel. 076-5036037 of per mail via info@acacia-robinia.nl.

Copyright © 2024 Acacia-Robinia Nederland BV | Privacyverklaring