• Natuurlijk spelen
  • Lange levensduur
  • Project op maat

Camping Torentjeshoek

Opdrachtgever
Camping Torentjeshoek

Plaats
Dwingeloo

Project

Survival op de camping

Camping Torentjeshoek in Dwingeloo, midden in het groen, aan de rand van nationaal park Dwingelderveld, staat bekend als familiecamping met volop mogelijkheden voor sportieve uitdagingen. De Wampex, een survivaltocht die jaarlijks wordt georganiseerd en start en eindigt op de camping, heeft er toe bijgedragen dat toen voor de realisatie van een nieuwe speeltuin de keuze is gevallen op speeltoestellen met een hoog survivalgehalte.

Gekozen werd voor speeltoestellen van Acacia-Robina. “De natuurlijke uitstraling past perfect bij onze camping en de omgeving. Er kan met veel kinderen tegelijk in worden gespeeld. Door de verschillende moeilijkheidsgraden is het aantrekkelijk voor diverse leeftijden,” aldus eigenaar Jurgen Weenink. “We hebben gekozen voor een speelcombinatie inclusief kabelbaan en diverse balanceertoestellen.”

“Een groot succes is vooral de schommel met korf; baby’s van vier maanden tot en met opa’s en oma’s met kleinkinderen op schoot vermaken zich prima. Ook de kabelbaan staat weinig stil,” aldus Weenink. Daarnaast is er bewust gekozen om de speeltuin naast het gezellige terras aan te leggen, zodat ouders ontspannen een oogje op hun kinderen kunnen houden.

Copyright © 2024 Acacia-Robinia Nederland BV | Privacyverklaring