• Natuurlijk spelen
  • Lange levensduur
  • Project op maat

Camping Beerze Bulten – Beerze

Opdrachtgever
Camping Beerze Bulten

Plaats
Beerze

Project

Dollen en dartelen op het nieuwe Giga Konijnenveld

Nieuwe hardhouten speeltoestellen met een vrolijk Nederlands tintje sieren het vernieuwde Giga Konijnenveld op vrijetijdspark Beerze Bulten. Het Giga Konijnenveld is onlangs opnieuw ingericht met hardhouten speeltoestellen van Acacia-Robinia Nederland BV. Kinderen kunnen nu heerlijk genieten van de natuurlijke houten speeltoestellen, zoals de Giga-Schommel-Combinatie, een grote vissersboot en het compleet nieuwe Kaasdorp voor de allerkleinsten. De nieuwe speeltoestellen haken in op het compleet nieuw ontwikkelde thema: ‘Nederland’. Dit thema is speciaal bedacht voor het nieuwe Giga Konijnenveld.

Fantasierijk
Het Giga Konijnenveld is altijd één van de succesverhalen geweest van vrijetijdspark Beerze Bulten. Met de prestigieuze prijs ‘Kids Vakantiepark van het jaar 2012’ heeft Beerze Bulten onlangs een hoop waardering gekregen voor haar fantasievol ingerichte vrijetijdspark. De vele positieve reacties van kinderen op het nieuwe Giga Konijnenveld laten zien dat Beerze Bulten begrijpt wat kinderen beweegt. Een splinternieuw gaaf Kaasdorp en een spannende Giga-Schommel-Combinatie, kom er maar eens op. De grote vissersboot, liggend in de recreatieplas, maakt het fantasierijke plaatje helemaal af.

Nederlandse wortels
Het Giga Konijnenveld is opgebouwd vanuit het herkenbare thema: ‘Nederland’. Met dit nieuwe creatieve thema zorgt Beerze Bulten voor een frisse uitstraling met een oer-Hollands tintje. Dit herkenbare Nederlandse thema is duidelijk terug te zien in het nieuwe Kaasdorp voor de allerkleinsten. De kinderen kunnen daarnaast spelen in een prachtige Nederlandse houten molen en ravotten op de vissersboot in de recreatieplas.

Avontuurlijk en natuurlijk
De speeltoestellen die terug te vinden zijn in en rondom het Giga Konijnenveld, zijn afkomstig van Acacia-Robinia. Deze producent van hardhouten speeltoestellen bouwt hun speeltoestellen voornamelijk handmatig en met veel aandacht voor het individuele karakter van het product. Dit individuele karakter van de toestellen is terug te vinden in de grote diversiteit van de speeltoestellen in en rondom het Giga Konijnenveld.

’’Het individuele en spannende karakter van de speeltoestellen, tezamen met het thema ‘Nederland’ heeft het Giga Konijnenveld nu al tot een successtory gemaakt.’’ Aldus Gerrit-Jan Hagendoorn, eigenaar van vrijetijdspark Beerze Bulten.

De speeltoestellen in en rondom het Giga Konijnenveld zijn zeer duurzaam gebouwd en hebben een natuurlijke uitstraling. Dit past goed bij de natuurlijke uitstraling van vrijetijdspark Beerze Bulten. Een natuurlijke uistraling met een avontuurlijk karakter was één van de belangrijkste speerpunten bij de ontwikkeling van het nieuwe Giga Konijnenveld. Het gebruik van robuuste en duurzame materialen komt het gewenste natuurlijke en avontuurlijke karakter van het Giga Konijnenveld absoluut ten goede.

’’Acacia-Robinia heeft de opdracht perfect begrepen en samen met ons een duurzaam en avontuurlijk concept weggezet voor de inrichting van het Giga Konijnenveld. Het thema ‘Nederland’, waar Acacia-Robinia mee op de proppen kwam, sloeg meteen aan bij ons team. Hieruit blijkt dat Acacia-Robinia een uitstekende feeling met de doelgroep heeft en goed weet in te spelen op de individuele wensen en behoeften van ons vrijetijdspark.’’ Aldus Gerrit Jan Hagendoorn.

Veiligheid
Veiligheid staat uiteraard voorop bij de ontwikkeling of herinrichting van een speelterrein. Zo ook bij de inrichting van het Giga Konijnenveld op vrijetijdspark Beerze Bulten. Er is nauwkeurig gekeken naar een veilige opstelling van alle speeltoestellen, zonder verlies van het avontuurlijke karakter van het Giga Konijnenveld. De verschillende onderdelen in en rondom het Giga Konijnenveld staan in verbinding met spannende houten loopbruggen. Deze houten loopbruggen zijn een avontuurlijk onderdeel van het Giga Konijnenveld, maar ze dragen ook bij aan de veiligheid van de kinderen tijdens het spelen.

Copyright © 2024 Acacia-Robinia Nederland BV | Privacyverklaring