• Natuurlijk spelen
  • Lange levensduur
  • Project op maat

Maatwerk

[vc_row][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1465813649769{padding-left: 0px !important;}”][vc_column_text]Heeft u speciale wensen ten aanzien van een speelplaats? Of vraagt de plek om een bijzondere invulling? Acacia-Robinia is gespecialiseerd in het realiseren van een speeltoestellen op maat. Wij zijn in staat om zowel kleinschalige speelplekken als een complete speelomgeving optimaal vorm te geven. Projecten die zijn toegespitst op plaats, doelstelling en doelgroep. Het resultaat, een speelplaats die uitdagend, leerzaam en avontuurlijk is. En die bovenal uitnodigt tot spelen.

Acacia-Robinia denkt graag met u mee, als het gaat om de realisatie van een speelomgeving. Uw eisen en wensen vormen een belangrijke factor in het ontwerp proces, evenals de belevingswereld van het kind. Dankzij ruime kennis en ervaring weten wij als geen ander waar een avontuurlijke speelomgeving om vraagt. Samen met u creeëren wij een plek waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Veilig en verantwoord.

Wilt u meer informatie over maatwerk speeltoestellen? Of wilt u een speelomgeving op maat laten realiseren? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via tel. +31 (0)76 503 60 37.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3543″ img_size=”medium” alignment=”right” onclick=”link_image”]

Copyright © 2024 Acacia-Robinia Nederland BV | Privacyverklaring