• Natuurlijk spelen
  • Lange levensduur
  • Project op maat

Speelse inrichting van de openbare ruimte begint met duurzame houten speeltoestellen

Wanneer u zich bezighoudt met de inrichting van de openbare ruimte, zal óók de inrichting van speelplaatsen, speelbossen en gemeente parken de revue passeren. Een complexe zaak, waar de hulp van een deskundige partij aan te raden is. Inrichting van de openbare ruimte is één, maar het realiseren van die speelplaats is een tweede. In die gevallen roept de expertise in van een partner, die niet alleen adviseert omtrent de inrichting van dat stukje openbare ruimte, maar ook kennis heeft van diverse speeltoestellen en typen parkmeubilair én een passend ontwerp kan samenstellen. Acacia-Robinia, groothandel in Robinia houten speeltoestellen, is zo’n partij.

Als groothandel in houten buitenspeelgoed van het merk SIK-Holz levert Acacia-Robinia houten speeltoestellen t.b.v. inrichting van de openbare ruimte. Houten speelelementen, speelsculpturen, waterspeelcombinaties, klim- en klautertoestellen, parkmeubilair… De Brabantse groothandel in speeltoestellen en houten buitenspeelgoed is van alle markten thuis. En beschikt bovendien over de knowhow om speelplaats inrichting in de openbare ruimte op de juiste wijze te realiseren.

Veilige en professionele speeltoestellen voor de openbare ruimte
Naast ‘besloten’ speelplaatsen, zoals pleinen van basisscholen, kinderopvang centra en instellingen voor gehandicapten, realiseert Acacia-Robinia speeltuin ontwerpen voor de openbare ruimte, zoals buurt speelplaatsen, speeltuinen en parken. Daarbij fungeert Acacia-Robinia niet alleen als leverancier van speeltoestellen, maar ook als adviseur en ontwerper. Onze specialisten beschikken over de kennis en ervaring om u optimaal te adviseren bij de inrichting van uw speeltuin en de keuze van professionele speeltoestellen.

Groothandel in buitenspeelgoed en Robinia houten speeltoestellen
Acacia-Robinia levert speelsculpturen, waterspeelcombinaties en klim- en klautertoestellen van het merk SIK-Holz.Het Duitse SIK-Holz realiseert louter speeltoestellen van hoogwaardig hout, desgewenst met FSC® label (vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten, FSC®-C016391). De Robinia pseudo acacia houten speeltoestellen zijn onderhoudsarm en duurzaam en daarmee zeer geschikt voor de inrichting van de openbare ruimte. Naast een groot aanbod houten speelelementen, speelsculpturen en klim- en klautertoestellen, levert SIK-Holz diverse zandtoestellen, watertoestellen en waterspeelcombinaties inclusief waterpomp. Ook bijpassend parkmeubilair behoort tot het uiteenlopende assortiment Robinia houten speeltoestellen. Op deze wijze behoudt de inrichting van de openbare ruimte eenheid.

Watertoestellen, zandtoestellen en waterspeelcombinaties op maat
Waterspeelcombinaties, combinaties tussen zandtoestellen en watertoestellen met waterpomp, hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Voor kinderen is een water speelcombinatie het ultieme genieten. Neem een zandtoestel, een waterpomp en je hebt een hele middag pret. Naast complete waterspeelcombinaties, speelsculpturen en klim- en klautertoestellen, biedt Acacia-Robinia ‘losse’ houten speeltoestellen als schommels, glijbanen, veerelementen en duikelrekken. Bekijk hier de catalogus van onze groothandel in buitenspeelgoed en zie een glimp van welke Robinia houten speeltoestellen we voor u kunnen realiseren. Wilt u een op maat gemaakt ontwerp voor een speelkasteel, houten speelelement of water/zand toestel voor de inrichting van uw openbare ruimte? SIK-Holz realiseert ook speeltoestellen en watertoestellen op maat. Zonder veel extra kosten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Parkmeubilair, klim- en klautertoestellen en watertoestellen aanschaffen?
Houdt u zich bezig met de inrichting van de openbare ruimte in uw gemeente of provincie? En wilt u meer informatie over onze groothandel in Robinia houten speeltoestellen, buitenspeelgoed of ons parkmeubilair? Of wilt u één van onze waterspeelcombinaties, SIK-Holz klim- en klautertoestellen of watertoestellen met waterpomp bestellen? Neemt u dan contact op met Acacia-Robinia via tel. 076-5036037. U kunt onze specialisten tevens bereiken per mail info@acacia-robinia.nl.

Copyright © 2024 Acacia-Robinia Nederland BV | Privacyverklaring