• Natuurlijk spelen
  • Lange levensduur
  • Project op maat

Educatieve speeltoestellen voor uiteenlopende speelterreinen

Uitdagende, educatieve en onderhoudsarme speeltoestellen zijn onmisbaar voor scholen, kinderopvang en BSO locaties. Acacia Robinia is een van de speeltoestellen leveranciers in Nederland die dit soort speeltuin inrichting levert. Een speeltoestellen leverancier die gespecialiseerd is in hardhouten en onderhoudsarme speeltoestellen voor speelterreinen, scholen, BSO en kinderopvang centra. De Noord Brabantse speeltoestellen leverancier Acacia Robinia, ruim 15 jaar actief in de openbare speeltoestellen markt, heeft speeltuininrichting projecten door heel Nederland op haar naam staan.

Acacia Robinia is sinds 1996 speeltoestellen leveranciers in Nederland. Wij vertegenwoordigen het Duitse merk SIK-Holz, dat bekend staat om zijn hoogwaardige, onderhoudsarme en educatieve speeltoestellen. De openbare speeltoestellen zijn daarmee uitermate geschikt als speeltuin inrichting bij speelterreinen, scholen, kinderopvang centra en BSO locaties in Nederland. Acacia Robinia levert haar hardhouten speelsculpturen, educatieve speeltoestellen en onderhoudsarme speeltuin inrichting dan ook met name aan gemeenten, gemeentelijke instellingen en overheidsinstanties, zoals scholen, kinderopvang, BSO locaties en zorgcentra.

Hardhouten speeltuin inrichting voor scholen, kinderopvang centra en BSO locaties
Klimtorens, klauterpalen, speelsculpturen, duikelrekken en veerelementen zijn slechts enkele onderhoudsarme speeltoestellen uit ons aanbod speeltuininrichting. Ons complete aanbod speeltuin inrichting omvat uiteenlopende educatieve, openbare speeltoestellen, variërend van speelsculpturen, klimtorens en speel landschappen tot duikelrekken, schommels, veerelementen en klauterpalen. Als speeltoestellen leveranciers denken we graag met u mee om uw speelterreinen zo optimaal mogelijk in te richten. Wij beschikken over de knowhow om voor iedere doelgroep – van kinderopvangcentra tot scholen, BSO locaties en openbare speelterreinen – de juiste speeltoestellen en speeltuin inrichting te realiseren. Waar voor een kinderopvang centrum veerelementen en speelsculpturen voldoende uitdaging bieden, is voor scholen, BSO’s en speeltuinen andere inrichting noodzakelijk. Klimtorens, klauterpalen, glijbanen en een duikelrek zijn bij deze speelterreinen meer op zijn plaats.

Robinia hout zorgt voor onderhoudsarme speeltoestellen
Openbare speeltoestellen leveranciers in Nederland te over. Waarom dan kiezen voor de speeltuin inrichting Acacia Robinia? In de allereerste plaats vanwege de onderhoudsarme speeltoestellen. Robinia houten speeltuininrichting is kwalitatief zeer hoogwaardig, en daarmee duurzaam. Lees hier meer over de kwaliteit van Acacia Robinia hout en onze onderhoudsarme speeltoestellen. De educatieve speeltoestellen zijn, naast kwalitatief hoogwaardig, bovenal een eyecatcher voor elk speelterrein op scholen, kinderopvang centra en BSO locaties. De dynamische vormen van elke Robinia speelsculptuur prikkelt kinderen ermee te spelen. Met de educatieve speeltoestellen is er telkens iets nieuws te ontdekken. De speeltuininrichting daagt uit tot fantasie. Wilt u zien welke soorten speeltuin inrichting Acacia Robinia inmiddels heeft gerealiseerd? Bekijk dan de voorbeelden van onze educatieve openbare speeltoestellen – klimtorens, veerelementen, speelsculpturen, klauterpalen, duikelrekken etc. – op onze speeltuininrichting projecten pagina.

Contact opnemen met speeltoestellen leverancier Acacia Robinia
Heeft u interesse in de speeltuin inrichting van Acacia Robinia voor een school, BSO, kinderopvang of gemeente speelterrein? Of wilt u weten wat de mogelijkheden van onze onderhoudsarme en educatieve speeltoestellen zijn? Neemt u dan contact op met de speeltoestellen leverancier via tel. tel. 076 – 5 036 037 of stuur een e-mail naar info@acacia-robinia.nl.

Copyright © 2024 Acacia-Robinia Nederland BV | Privacyverklaring